You are here: HomeAutoToyota GT86 me motor me te fuqishem

Toyota GT86 me motor me te fuqishem

Publikuar ne Auto Wednesday, 28 August 2013 11:23

Modeli sportiv i Toyota-s, GT86 i zhvilluar në bashkëpunim me Subaru, është bërë objekt i dëshirës për udhetaret me prirje sportive. Edhe pse performancat e tij  janë të shkëlqyeshme, mund të dëgjohen kritikat se motori atmosferik 2.0 litërsh, nuk është i mjaftueshëm i fuqishëm. Dhe pikërisht për këtë arsye, tani flitet se deri në vitin 2015, në këtë model do të gjendet motori 2.5 litërsh me dy versione, atë me 200 dhe 255 kuaj fuqi, i cili do ta bëj edhe më të egër këtë model.

Lini nje koment